Voer

Voer

De groei van uw koi en steur staat of valt met het voer dat u gebruikt. Het voer moet goed worden opgenomen door de koi en niet in het water oplossen. De Koizolder heeft hoogwaardige voeders in het assortiment op het gebied van koi en steur. De merken die wij voeren zijn Probites en Takazumi. Tevens hebben wij een eigen voederlijn.

Probites

Whole Sale Chlorella Dry

De nadruk bij ligt op groei, verbetering van de huidkwaliteit en slijmlaag en een intensieve milde kleuropbouw.

Takazumi

Gold plus

Een volledig en uitgebalanceerd professioneel koivoer met alle voedingsstoffen voor een gezond koileven, een voorspoedige groei en opzienbarende kleuring.

High Growth

Een volledig en uitgebalanceerd professioneel koivoer met een hoog proteïnegehalte en een aminozuurprofiel dat een uitstekende groei mogelijk maakt. Het bevat alle voedingsstoffen voor een gezond koileven

Kleur-/ groeimix

Een volledig en uitgebalanceerd professioneel koivoer met alle voedingsstoffen voor een gezond leven, een optimale, snelle groei en een intense kleuring.

Steurvoer

Een volledig en uitgebalanceerd professioneel steurvoer met een hoog proteïnegehalte en een aminozuurprofiel dat een uitstekende groei mogelijk maakt. Het bevat alle
voedingsstoffen voor een gezond steurleven.

Eigen voederlijn

Kleur voer

Een uniek kenmerk van Optimaal Happy Few is het gebruik van uitsluitend ’langzame’’ koolhydraten met zeer lage suikergehaltes. Dit helpt een hoog bloedsuikergehalte, vervetting van spieren, organen en leveraandoeningen voorkomen. De hoogwaardige lichaamseigen eiwitten worden zeer goed benut en resulteren en een fantastische groei. De verse Chlorella zuivere Kelp en de Montmorriloniet klei zorgen voor een riant aanbod van mineralen en sporenelementen die koi een prachtige glans, intense kleuren en een glasheldere slijmlaag geven. Geschikt voor watertemperaturen vanaf 10 graden en hoger.

Groei-Voer

Optimaal koi-voer een uitgebalanceerd groeivoer voor uw koi’s in de vijver dat zorgt voor een sterke groei en een uitstekende groeiontwikkeling. Niet voeren onder de 19 graden.

Excellent mix

Optimaal koi-voer een uitgebalanceerd voer voor uw koi’s in de vijver en zorgt voor een sterke groei en een uitstekende kleurontwikkeling. Voeren vanaf 10 graden.

Ook heeft de koizolder zijderupsen en garnalen in het assortiment.

40% korting op het GEHELE ASSORTIMENT . OP=OP

Contact

Meceda.nl

Scroll to Top