Nexus

Nexus

De Nexus is een zeer goed en gebruiksvriendelijk filter. Het filter is zeer compact, doordat het een 2 in 1 filter is. Het filter bestaat namelijk uit een voorfilter en een biologisch filter. Het binnenste gedeelte bestaat uit een statisch bed van Kaldnes wat grote vuil tegen houdt. De buitenste ring van het filter is een bewegend bed van Kaldnes. Door de beluchting komen er grote hoeveelheden bacteriƫn op de Kaldnes wat zorgt voor glashelder water. Het grote voordeel van een Nexus is het gebruiksgemak van het spoelproces. Het spoelen van het filter gaat doormiddel van lucht en neemt slechts een paar minuten in beslag.

Nexus heeft 3 verschillende types, deze kunt u hieronder zien. Alle types zijn uit voorraad leverbaar bij de Koizolder.

Nexus easy pod

De Nexus Easy Pod is een filter dat geschikt is voor koivijvers tot 10 m3. Dit filter is heel makkelijk schoon te maken en eenvoudig aan te sluiten. Het filter bevat 30 liter Kaldnes. De Easy pod wordt standaard geleverd met een deksel. Hieronder kunt u aan de linkerzijde een afbeelding zien van de Nexus Easy Pod.

Nexus 200

Deze Nexus 200 is geschikt voor een koivijver tot 20 m3. Dit filter bevat zowel een voorfilter als een biologisch gedeelte en is tevens zeer makkelijk schoon te maken. Hierboven aan de linker kant kunt u een afbeelding van de Nexus 200 zien. Het filter is draaiend te zien bij de Koizolder en u kunt een live demonstratie van het spoelproces zien.

Nexus 300

Deze Nexus 300 is geschikt voor een koivijver tot 30 m3. Dit filter bevat zowel een voorfilter als een biologisch gedeelte en is tevens zeer makkelijk schoon te maken. Het filter is draaiend te zien bij de Koizolder en u kunt een live demonstatie van het spoelproces zien.

40% korting op het GEHELE ASSORTIMENT . OP=OP

Contact

Meceda.nl

Scroll to Top